inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Thunders Nr 113930

Tapet Thunders Nr 113930

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Thunders"

Tapet "Thunders" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Thunders" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Thunders" är: bakgrund, textur, sten, marmor, stone and simplicity oraz tapeter.

Tapet "Thunders" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Thunders" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Thunders" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Thunders" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Thunders" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Thunders" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.