inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet The smell of wood Nr 89156

Taggar: #trä, #tapeter

Tapet The smell of wood Nr 89156

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "The smell of wood"

Tapet "The smell of wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "The smell of wood" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "The smell of wood" är: trä oraz tapeter.

Moderna tapet "The smell of wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "The smell of wood" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "The smell of wood" är Brun. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "The smell of wood" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "The smell of wood" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "The smell of wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.