inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet The Charm of Concrete Nr 89762

Tapet The Charm of Concrete Nr 89762

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "The Charm of Concrete"

Modern tapet "The Charm of Concrete" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "The Charm of Concrete" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "The Charm of Concrete" är: textur, stone and simplicity oraz tapeter.

Moderna tapet "The Charm of Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "The Charm of Concrete" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "The Charm of Concrete" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "The Charm of Concrete" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "The Charm of Concrete" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "The Charm of Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.