inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Subtle Style Nr 94182

Moderna tapet Subtle Style Nr 94182

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Subtle Style"

Modern tapet "Subtle Style" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Subtle Style" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Subtle Style" är: bakgrund, blommor, färgrik, mönster, Vintage, retro, Prydnader, etnisk oraz tapeter.

Moderna tapet "Subtle Style" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Subtle Style" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Subtle Style" är Lila. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Subtle Style" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Subtle Style" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Subtle Style" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.