inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Stylish Dots Nr 89690

Moderna tapet Stylish Dots Nr 89690

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stylish Dots"

Trendiga tapet "Stylish Dots" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Stylish Dots" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stylish Dots" är: bakgrund, svartvitt, prickig oraz tapeter.

Tapet "Stylish Dots" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stylish Dots" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Stylish Dots" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Stylish Dots" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Stylish Dots" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Stylish Dots" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.