inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Strawberry field Nr 89162

Tapet Strawberry field Nr 89162

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Strawberry field"

Trendiga tapet "Strawberry field" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Strawberry field" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Strawberry field" är: geometrisk oraz tapeter.

Moderna tapet "Strawberry field" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Strawberry field" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Strawberry field" är Rosa. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Strawberry field" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Strawberry field" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Strawberry field" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.