inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Stones: mosaic Nr 89165

Moderna tapet Stones: mosaic Nr 89165

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stones: mosaic"

Unika tapet "Stones: mosaic" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Stones: mosaic" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stones: mosaic" är: bakgrund, sten oraz tapeter.

Tapet "Stones: mosaic" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Stones: mosaic" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Stones: mosaic" är Krämvit. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Stones: mosaic" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Stones: mosaic" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Stones: mosaic" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.