inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Stone Wood Nr 118669

Tapet Stone Wood Nr 118669

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stone Wood"

Unika tapet "Stone Wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Stone Wood" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stone Wood" är: bakgrund, textur, trä, sten oraz tapeter.

Tapet "Stone Wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Stone Wood" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Stone Wood" är Grå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Stone Wood" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Stone Wood" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Stone Wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.