inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Stellar Trail Nr 89639

Moderna tapet Stellar Trail Nr 89639

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stellar Trail"

Tapet "Stellar Trail" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Stellar Trail" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stellar Trail" är: bakgrund, grå, vit, stjärnor oraz tapeter.

Tapet "Stellar Trail" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Stellar Trail" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Stellar Trail" är Vit. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Stellar Trail" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Stellar Trail" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Stellar Trail" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.