inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Stained Wood Nr 113928

Moderna tapet Stained Wood Nr 113928

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Stained Wood"

Trendiga tapet "Stained Wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Stained Wood" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stained Wood" är: bakgrund, textur, trä oraz tapeter.

Tapet "Stained Wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Stained Wood" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Stained Wood" är filter. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Stained Wood" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Stained Wood" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Stained Wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.