inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Sophistication Nr 89704

Tapet Sophistication Nr 89704

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Sophistication"

Dekorativa tapet "Sophistication" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Sophistication" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Sophistication" är: bakgrund, textur, beige, marmor oraz tapeter.

Tapet "Sophistication" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Sophistication" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Sophistication" är Krämvit. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Sophistication" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Sophistication" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Sophistication" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.