tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Sleepy Mosaic, Nr 129886

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Sleepy Mosaic"

Dekorativa tapet "Sleepy Mosaic" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Sleepy Mosaic" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Sleepy Mosaic" är: färgrik, trä oraz Vintage.

Moderna tapet "Sleepy Mosaic" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Sleepy Mosaic" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Sleepy Mosaic" är Beige. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Sleepy Mosaic" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Sleepy Mosaic" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Sleepy Mosaic" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.