inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Shiny Boards Nr 122296

Moderna tapet Shiny Boards Nr 122296

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Shiny Boards"

Tapet "Shiny Boards" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Shiny Boards" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Shiny Boards" är: bakgrund, textur, trä, Vintage oraz tapeter.

Tapet "Shiny Boards" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Shiny Boards" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Shiny Boards" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Shiny Boards" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Shiny Boards" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Shiny Boards" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.