tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Shakespeare's Lovers, Nr 89650

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ fraktkostnader från 134,10 kr

Tapet "Shakespeare's Lovers"

Dekorativa tapet "Shakespeare's Lovers" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Shakespeare's Lovers" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Shakespeare's Lovers" är: inskriptioner, textur, citat, kärlek, betong, Shakespeare oraz tapeter.

Moderna tapet "Shakespeare's Lovers" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Shakespeare's Lovers" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Shakespeare's Lovers" är Grå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Shakespeare's Lovers" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Shakespeare's Lovers" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Shakespeare's Lovers" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter sovrum