inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Sea Current Nr 113999

Tapet Sea Current Nr 113999

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Sea Current"

Modern tapet "Sea Current" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Sea Current" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Sea Current" är: abstrakt, bakgrund, textur, marmor oraz tapeter.

Tapet "Sea Current" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Sea Current" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Sea Current" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Sea Current" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Sea Current" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Sea Current" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.