inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Sea Boards Nr 129900

Tapet Sea Boards Nr 129900

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Sea Boards"

Trendiga tapet "Sea Boards" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Sea Boards" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Sea Boards" är: textur, trä oraz Vintage.

Moderna tapet "Sea Boards" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Sea Boards" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Sea Boards" är Grå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Sea Boards" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Sea Boards" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Sea Boards" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.