inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Scandinavian Wood Nr 121928

Tapet Scandinavian Wood Nr 121928

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Scandinavian Wood"

Modern tapet "Scandinavian Wood" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Scandinavian Wood" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Scandinavian Wood" är: bakgrund, textur, trä, Vintage oraz tapeter.

Moderna tapet "Scandinavian Wood" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Scandinavian Wood" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Scandinavian Wood" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Scandinavian Wood" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Scandinavian Wood" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Scandinavian Wood" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.