inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Satin Dream Nr 89634

Moderna tapet Satin Dream Nr 89634

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Satin Dream"

Modern tapet "Satin Dream" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Satin Dream" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Satin Dream" är: bakgrund, textur, rosa, tyg oraz tapeter.

Moderna tapet "Satin Dream" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Satin Dream" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Satin Dream" är Rosa. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Satin Dream" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Satin Dream" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Satin Dream" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter glamour