inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Tapet Rusty rain, Nr 89180

Tapet Rusty rain, Nr 89180

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Rusty rain"

Tapet "Rusty rain" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Rusty rain" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rusty rain" är: geometrisk oraz tapeter.

Moderna tapet "Rusty rain" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Rusty rain" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Rusty rain" är Vit. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Rusty rain" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Rusty rain" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Rusty rain" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.