inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Rustic Style Nr 89767

Tapet Rustic Style Nr 89767

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Rustic Style"

Dekorativa tapet "Rustic Style" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Rustic Style" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rustic Style" är: bakgrund, trä, rustik oraz tapeter.

Moderna tapet "Rustic Style" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Rustic Style" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Rustic Style" är Brun. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Rustic Style" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Rustic Style" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Rustic Style" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.