inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Rural Mosaic Nr 130328

Moderna tapet Rural Mosaic Nr 130328

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Rural Mosaic"

Unika tapet "Rural Mosaic" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Rural Mosaic" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rural Mosaic" är: bakgrund, textur, trä, Vintage oraz rustik.

Tapet "Rural Mosaic" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Rural Mosaic" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Rural Mosaic" är Grön. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Rural Mosaic" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Rural Mosaic" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Rural Mosaic" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.