inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Royal Adoration Nr 89638

Moderna tapet Royal Adoration Nr 89638

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Royal Adoration"

Tapet "Royal Adoration" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Royal Adoration" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Royal Adoration" är: bakgrund, modern, textur, glans, gul, tyg, black and gold oraz tapeter.

Tapet "Royal Adoration" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Royal Adoration" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Royal Adoration" är Gul. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Royal Adoration" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Royal Adoration" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Royal Adoration" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.