inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Road to Hell Nr 113932

Tapet Road to Hell Nr 113932

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Road to Hell"

Dekorativa tapet "Road to Hell" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Road to Hell" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Road to Hell" är: bakgrund, textur, sten, marmor oraz tapeter.

Tapet "Road to Hell" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Road to Hell" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Road to Hell" är Röd. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Road to Hell" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Road to Hell" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Road to Hell" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.