inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet River of Blaze Nr 89641

Tapet River of Blaze Nr 89641

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "River of Blaze"

Trendiga tapet "River of Blaze" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "River of Blaze" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "River of Blaze" är: abstrakt, bakgrund, modern, glans, vit, ruter, Juvel oraz tapeter.

Moderna tapet "River of Blaze" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "River of Blaze" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "River of Blaze" är Vit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "River of Blaze" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "River of Blaze" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "River of Blaze" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.