inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Red Metal Sheet Nr 113822

Moderna tapet Red Metal Sheet Nr 113822

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Red Metal Sheet"

Dekorativa tapet "Red Metal Sheet" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Red Metal Sheet" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Red Metal Sheet" är: bakgrund, textur, mönster, sten, marmor oraz tapeter.

Moderna tapet "Red Metal Sheet" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Red Metal Sheet" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Red Metal Sheet" är Röd. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Red Metal Sheet" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Red Metal Sheet" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Red Metal Sheet" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.