inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Red Concrete Nr 113929

Tapet Red Concrete Nr 113929

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Red Concrete"

Dekorativa tapet "Red Concrete" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Red Concrete" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Red Concrete" är: bakgrund, textur, betong oraz tapeter.

Tapet "Red Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Red Concrete" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Red Concrete" är Röd. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Red Concrete" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Red Concrete" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Red Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter dekorationer Tapeter vardagsrum Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum Tapeter kontor