inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Raw Boards Nr 113987

Tapet Raw Boards Nr 113987

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Raw Boards"

Dekorativa tapet "Raw Boards" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Raw Boards" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Raw Boards" är: bakgrund, textur, trä, Vintage, retro oraz tapeter.

Tapet "Raw Boards" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Raw Boards" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Raw Boards" är Beige. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Raw Boards" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Raw Boards" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Raw Boards" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.