inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Rainy morning Nr 90037

Taggar: #natur, #sten, #tapeter

Tapet Rainy morning Nr 90037

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Rainy morning"

Dekorativa tapet "Rainy morning" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Rainy morning" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rainy morning" är: natur, sten oraz tapeter.

Moderna tapet "Rainy morning" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Rainy morning" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Rainy morning" är Grå. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Rainy morning" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Rainy morning" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Rainy morning" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.