inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Rainy landscape Nr 89744

Tapet Rainy landscape Nr 89744

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Rainy landscape"

Unika tapet "Rainy landscape" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Rainy landscape" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rainy landscape" är: abstrakt, konstnärlig oraz tapeter.

Tapet "Rainy landscape" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Rainy landscape" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Rainy landscape" är Beige. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Rainy landscape" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Rainy landscape" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Rainy landscape" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.