inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Rain of Triangles Nr 89689

Tapet Rain of Triangles Nr 89689

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Rain of Triangles"

Dekorativa tapet "Rain of Triangles" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Rain of Triangles" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Rain of Triangles" är: bakgrund, svartvitt, geometrisk, triangel oraz tapeter.

Moderna tapet "Rain of Triangles" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Rain of Triangles" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Rain of Triangles" är Svartvitt. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Rain of Triangles" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Rain of Triangles" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Rain of Triangles" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.