inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Queen of Style Nr 89713

Tapet Queen of Style Nr 89713

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Queen of Style"

Trendiga tapet "Queen of Style" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Queen of Style" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Queen of Style" är: guldig, ränder, tyg, svart oraz tapeter.

Moderna tapet "Queen of Style" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Queen of Style" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Queen of Style" är Svart. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Queen of Style" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Queen of Style" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Queen of Style" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.