inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Purple Relief Nr 118639

Moderna tapet Purple Relief Nr 118639

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Purple Relief"

Dekorativa tapet "Purple Relief" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Purple Relief" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Purple Relief" är: abstrakt, bakgrund, textur, geometrisk oraz tapeter.

Tapet "Purple Relief" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Purple Relief" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Purple Relief" är Röd. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Purple Relief" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Purple Relief" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Purple Relief" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.