inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Pupils Nr 91408

Moderna tapet Pupils Nr 91408

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Pupils"

Unika tapet "Pupils" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Pupils" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pupils" är: svartvitt, djur, Foto, katter, hästar, hundar, kanin oraz tapeter.

Tapet "Pupils" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Pupils" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Pupils" är Svartvitt. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Pupils" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Pupils" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Pupils" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter fototapeter Tapeter Tapeter djur