inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Protected by the Wooden Weave Nr 89754

Taggar: #textur, #trä, #tapeter

Moderna tapet Protected by the Wooden Weave Nr 89754

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Protected by the Wooden Weave"

Tapet "Protected by the Wooden Weave" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Protected by the Wooden Weave" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Protected by the Wooden Weave" är: textur, trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Protected by the Wooden Weave" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Protected by the Wooden Weave" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Protected by the Wooden Weave" är Brun. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Protected by the Wooden Weave" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Protected by the Wooden Weave" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Protected by the Wooden Weave" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.