inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Precious Trail Nr 89646

Tapet Precious Trail Nr 89646

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Precious Trail"

Tapet "Precious Trail" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Precious Trail" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Precious Trail" är: abstrakt, bakgrund, modern, glans, ruter, Juvel oraz tapeter.

Moderna tapet "Precious Trail" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Precious Trail" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Precious Trail" är Vit. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Precious Trail" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Precious Trail" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Precious Trail" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter trendiga stilar Tapeter glamour