inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Precious Gift Nr 89585

Moderna tapet Precious Gift Nr 89585

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Precious Gift "

Trendiga tapet "Precious Gift " i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Precious Gift " och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Precious Gift " är: bakgrund, textur, guldig oraz tapeter.

Moderna tapet "Precious Gift " - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Precious Gift " som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Precious Gift " är Guld. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Precious Gift " med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Precious Gift " och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Precious Gift " är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.