inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Portrait of Inspiration Nr 89700

Tapet Portrait of Inspiration Nr 89700

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Portrait of Inspiration"

Trendiga tapet "Portrait of Inspiration" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förnya - Moderna tapet "Portrait of Inspiration" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Portrait of Inspiration" är: abstrakt, bakgrund, modern, konstnärlig, brun, vit oraz tapeter.

Moderna tapet "Portrait of Inspiration" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Portrait of Inspiration" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Portrait of Inspiration" är Brun. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Portrait of Inspiration" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Portrait of Inspiration" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Portrait of Inspiration" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.