inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Polar Boards Nr 122356

Tapet Polar Boards Nr 122356

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Polar Boards"

Trendiga tapet "Polar Boards" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Polar Boards" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Polar Boards" är: bakgrund, textur, svartvitt, trä, Vintage oraz tapeter.

Moderna tapet "Polar Boards" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Polar Boards" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Polar Boards" är Svartvitt. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Polar Boards" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Polar Boards" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Polar Boards" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.