inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Pixels (Grey and Beige) Nr 108041

Tapet Pixels (Grey and Beige) Nr 108041

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Pixels (Grey and Beige)"

Dekorativa tapet "Pixels (Grey and Beige)" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Tapet "Pixels (Grey and Beige)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pixels (Grey and Beige)" är: bakgrund, textur, mönster, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Moderna tapet "Pixels (Grey and Beige)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Pixels (Grey and Beige)" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Pixels (Grey and Beige)" är Beige. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Pixels (Grey and Beige)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Pixels (Grey and Beige)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Pixels (Grey and Beige)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.