inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Pixels (Green and Pink) Nr 108042

Moderna tapet Pixels (Green and Pink) Nr 108042

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Pixels (Green and Pink)"

Unika tapet "Pixels (Green and Pink)" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förnya - Moderna tapet "Pixels (Green and Pink)" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pixels (Green and Pink)" är: bakgrund, textur, mönster, geometrisk, geometriska former oraz tapeter.

Moderna tapet "Pixels (Green and Pink)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Pixels (Green and Pink)" som är lite större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Pixels (Green and Pink)" är Rosa. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Pixels (Green and Pink)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Pixels (Green and Pink)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Pixels (Green and Pink)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.