inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Pixels (Green) Nr 108040

Moderna tapet Pixels (Green) Nr 108040

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Pixels (Green)"

Trendiga tapet "Pixels (Green)" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Pixels (Green)" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pixels (Green)" är: bakgrund, textur, mönster, geometrisk, geometriska former, grön oraz tapeter.

Tapet "Pixels (Green)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Pixels (Green)" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Pixels (Green)" är Grön. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Pixels (Green)" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Pixels (Green)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Pixels (Green)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.