inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Pink Marble Nr 89662

Tapet Pink Marble Nr 89662

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Pink Marble"

Unika tapet "Pink Marble" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Pink Marble" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pink Marble" är: textur, mönster, rosa, marmor oraz tapeter.

Tapet "Pink Marble" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Pink Marble" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Pink Marble" är Rosa. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Pink Marble" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Pink Marble" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Pink Marble" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.