inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Painted Squares Nr 89720

Tapet Painted Squares Nr 89720

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Painted Squares"

Unika tapet "Painted Squares" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Painted Squares" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Painted Squares" är: geometrisk, geometriska former, konstnärlig oraz tapeter.

Moderna tapet "Painted Squares" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Painted Squares" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Painted Squares" är Grå. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Painted Squares" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Painted Squares" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Painted Squares" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.