inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Painted Abstraction Nr 89660

Moderna tapet Painted Abstraction Nr 89660

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Painted Abstraction"

Modern tapet "Painted Abstraction" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Painted Abstraction" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Painted Abstraction" är: abstrakt, bakgrund, modern, färgrik, textur, geometrisk, konstnärlig oraz tapeter.

Moderna tapet "Painted Abstraction" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Painted Abstraction" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Painted Abstraction" är Färgstarkt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Painted Abstraction" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Painted Abstraction" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Painted Abstraction" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.