inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Overseas Adventure Nr 89589

Tapet Overseas Adventure Nr 89589

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Overseas Adventure"

Tapet "Overseas Adventure" i kategorin MAGMA Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Overseas Adventure" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Overseas Adventure" är: bakgrund, färgrik, textur, trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Overseas Adventure" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Overseas Adventure" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Overseas Adventure" är Blå. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Overseas Adventure" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Overseas Adventure" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Overseas Adventure" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.