inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Oriental mosaic Nr 89075

Moderna tapet Oriental mosaic Nr 89075

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Oriental mosaic"

Trendiga tapet "Oriental mosaic" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Oriental mosaic" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Oriental mosaic" är: orientera, mosaik oraz tapeter.

Tapet "Oriental mosaic" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Oriental mosaic" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Oriental mosaic" är Marinblå. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Oriental mosaic" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Oriental mosaic" och andra vackra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Oriental mosaic" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.