inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Old Plaster Nr 113825

Moderna tapet Old Plaster Nr 113825

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Old Plaster"

Tapet "Old Plaster" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Old Plaster" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Old Plaster" är: bakgrund, textur, mönster, grå, betong oraz tapeter.

Tapet "Old Plaster" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Old Plaster" som är något större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Old Plaster" är Grå. Dessa originella wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Old Plaster" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Old Plaster" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Old Plaster" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.