inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Old Hut Nr 108095

Moderna tapet Old Hut Nr 108095

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Old Hut"

Dekorativa tapet "Old Hut" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att förnya - Moderna tapet "Old Hut" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Old Hut" är: bakgrund, textur, mönster, trä, brun oraz tapeter.

Moderna tapet "Old Hut" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Old Hut" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Old Hut" är filter. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Old Hut" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Old Hut" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Old Hut" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.