inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Tapet Old floor, Nr 89209

Taggar: #trä, #tapeter

Tapet Old floor, Nr 89209

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Old floor"

Unika tapet "Old floor" i kategorin MAGMA Tapeter är en perfekt dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Old floor" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Old floor" är: trä oraz tapeter.

Moderna tapet "Old floor" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Old floor" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Old floor" är Beige. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Old floor" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Old floor" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Old floor" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.