inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapet Old Factory Nr 97541

Tapet Old Factory Nr 97541

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Old Factory"

Trendiga tapet "Old Factory" i kategorin MAGMA Tapeter är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Old Factory" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Old Factory" är: bakgrund, modern, textur, urban, grå, betong oraz tapeter.

Moderna tapet "Old Factory" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Old Factory" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Old Factory" är Grå. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Old Factory" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Old Factory" och andra tapeter ifrån kategorin MAGMA Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Old Factory" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.